Moda dünya genelinde bir endüstridir. Modanın kurmayları yılda bir veya iki kez bir araya gelerek sezonun trendlerini belirlerler. Renkler, kesimler, kumaşlar bu yapılan toplantılarda belirlenir.

saç modelleri

Bu belirlenen ana akımlar giysiden ayakkabıya, aksesuardan saç modellerine kadar yansır. Biz bu yazıda bu sezon saçlarda hâkim olacak trendlere bakacağız.

2015 saç modelleri

2015 Saçlarında Masum Bir Hava Hâkim

2015 saç modası en çok örgüler ile karşımıza çıkıyor. Bu sene kadınlar saçlarını örecek ama bir yandan örüp dağınık bir biçimde bırakacak. Örgünün kişiyi hangi yaşta olursa olsun, masum gösterdiği kesin.

doğal saçlar

Karşımıza çıkan saç kesimi ise küt kesim. Sanki küt değilmiş gibi. Tam çene hizasında biten ve doğal taranan saçlar kadınlara daha modern ve bohem bir hava katacak gibi. Ama uzun saçlar her zaman ki yerini koruyor.

2015 saç rangi

2015 saç modası hangi saç renklerini öne çıkarıyor derseniz pırıltı granit kahve, dore tatlı sarıları ve soğuk bejler ön planda.

Atkuyrukları da saçları toplama biçimlerinde öne çıkıyor. Balerin topuzları, gelişigüzel toplanmış gibi duran saçların da çok moda olduğunun altını çizmek gerekir.

2015 saç rengi modası

Özetle masumiyet ve bohemlik bu sezon saçlarda çok revaçta.

Yoruma Kapalı.